top of page

Kulmien microblading on erinomainen palvelu niille, jotka tuskailevat harvojen kulmakarvojen kanssa tai eivät ole muuten tyytyväisiä kulmiensa muotoon/tuuheuteen. Kulmakarvat voivat olla myös keskenään erimalliset ja tähänkin saadaan apua microbladingista. Kulmien microbladingilla saadaan aikaan luonnollinen lopputulos, eikä kulmia tarvitse tällöin erikseen meikata.

Kulmat ovat olennainen osa kasvojen kokonaiskuvaa ja ilmettä, ja niiden avulla pystytään helposti tekemään koko olemuksesta virkeämpi ja naisellisempi. Oikeanmalliset ja omiin kasvoihin sopivat kulmakarvat ovatkin kuin nopea kasvojenkohotus!

kulmien Microblading

MITÄ MICROBLADING ON?

Microblading on kulmienmuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 10-12kk jälkeen ensimmäisestä hoidosta. 

ONKO TOIMENPIDE KIVULIAS?

On hyvin yksilöllistä, kuinka kivuliaalta toimenpide kenestäkin tuntuu. Se riippuu pitkälti oman ihosi kivunsietokyvystä ja ihotyypistä. Käytämme puudutusainetta, joka vie suurimman osan mahdollisesta kivusta pois. Pintapuudutus haihtuu elimistöstä 2h kuluessa. Huom! Ensimmäiset linjat tehdään kuitenki ilman puudutusta, jotta sen aiheuttama mahdollinen lihasten rentoutuminen ei vaikuta kulmien symmetrisyyteen.

KUINKA KAUAN TOIMENPIDE KESTÄÄ?

Ensimmäiseen toimenpiteeseen varataan noin 2h aikaa. Aika pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun, microblade -toimenpiteen ja jälkihoito-ohjeet.

MITÄ MINUN TÄYTYY TEHDÄ TOIMENPITEEN JÄLKEEN?

On erityisen tärkeää muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina. Vältä aurinkoa sekä uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan. Tarkemmat valmistelu- ja jälkihoito-ohjeet saat itsellesi ajanvarauksen yhteydessä.

KUINKA KAUAN KESTÄÄ, ETTÄ IHONI ON TÄYSIN PARANTUNUT?

Yleensä noin viikosta kahteen. Tässä ajassa kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta, toisin sanoen pienet ihonhiukkaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat

IMG_29BB9DCFBD4B-1.jpeg

HUOM.

MICROBLADINGIN AJANVARAUKSET AINOASTAAN TEKSTIVIESTITSE NUMEROON:

040 8380479

© 2021 by Bellana

bottom of page