top of page

Forever Nude

 

Nicole Guerriero näyttää tutoriaalissaan kuinka luodaan helppo ja nopea meikki käyttäen BH Cosmetics Forever Nude - meikkipalettia.

 

Tämä naisellinen ja heleä meikki soveltuu erinomaisesti päiväkäyttöön.

 

Forever Nude paletin kanssa sinun ei tarvitse arvailla sopivatko valitsemasi sävyt toisiinsa, sillä tässä paletissa on valmiina toisiinsa upeasti sointuvat värit, joiden kanssa voi vain onnistua!

Romantic Matte Brown Smokey Eye

 

Carli Bybel esittelee videollaan monikäyttöisen luomiväri-lookin, joka toimii usean eri huulipunavaihtoehdon kanssa.

 

Tämä look on täydellinen katseenvangitsija vaikkapa romanttiselle illalliselle - valitset vain huulipunan tilaisuuden ja mieltymyksesi mukaan!

 

Tähän lookiin Carli käyttää BH Cosmeticsilta 120 Color Eyeshadow Palette 1st Edition - luomiväripalettia sekä mustaa Gel Liner - rajausväriä.

Summer Smokey Eye

 

Tällä videolla Carli Bybel näyttää kuinka luodaan kaunis ja hempeä kesälook. Silmämeikki sopii erityisesti pienisilmäisille, ja videollaan Carli myös neuvoo kuinka pieniä silmiä voidaan meikata suurentavasti.

 

Meikkilookissaan Carli käyttää BH Cosmeticsin 60 Color BH Day & Night - luomiväripalettia, 10 Color Professional Blush Palette - poskipunapalettia ja BH Cosmeticsin siveltimiä.

Special Occasion Makeup

 

Lauren Curtis opastaa videollaan kuinka tämä näyttävä juhlameikki saadaan aikaan.

 

Jos punaiset huulet tuntuvat itsellesi tähän meikkiin hieman turhan näyttäviltä, sopii kyseisen silmämeikin kassa mainiosti myös neutraalimpi huulipuna.

 

Lauren käyttää silmämeikkiinsä BH Cosmeticsin 60 Color Day & Night - luomiväripalettia.

Sparkly Green Eyes

 

Dulce Candy loihtii videollaan kauniin ja raikkaan vihreään silmämeikkiin keskittyvän meikkilookin.

 

Meikkilookissaan Dulce käyttää BH Cosmeticsilta 28 Color Smokey Eyes - luomiväripalettia, sekä BH Lip Gloss huulikiiltoa sävyssä Peace, Love & Mod.

© 2021 by Bellana

bottom of page