top of page

MITÄ ON RIPSIENPIDENNYS?

Asiakkaan omiin ripsiin liimataan erikoisliimalla ohuita yksittäisiä ripsikuituja, näin silmistä saadaan erittäin näyttävät jo ilman ripsiväriä. Synteettiset, hyvin muotonsa säilyttävät ripsikuidut kiinnitetään yksittäin asiakkaan omaan ripseen. Menetelmä takaa luonnollisen näköiset ja helppohoitoiset ripset, joiden pysyvyys on keskimäärin 3-4 viikkoa.

 

KUINKA KAUAN RIPSIENPIDENNYS VIE AIKAA?

Ripsienpidennysten laitto vie aikaa yleensä noin 1,5- 2 tuntia riippuen asiakkaan ripsien määrästä / halutusta lopputuloksesta. Ripsien huolto vie aikaa 60-120min.

KUINKA KAUAN RIPSET KESTÄVÄT?

Ripsipidennysten pysyvyys on hyvin asiakaskohtaista, riippuen mm. asiakkaan omien ripsien uusiutumisesta ja kotihoidosta. Kun halutaan säilyttää koko ripsilinja kauniina, huolto tehdään 2-4 viikon välein.

 

MILLAISET RIPSET JUURI MINULLE?

Asiakkaalle valitaan yhdessä juuri oikean pituiset ja paksuiset ripset. Eri pituuksia käytetään aina useita, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen.

8CE2856D-2571-489D-9ECD-A3250B54D8F2.jpe

Klassinen ripsienpidennys

Volyymikuidut ovat huomattavasti ohuempia klassisiin ripsikuituihin verrattuna, ja näinollen myös kevyempiä ja pehmeämpiä. Volyymitekniikassa asennetaan useampi ripsikuitu viuhkamaisesti yhteen luonnonripseen.

 

Volyymitekniikalla toteutetut ripset saadaan kustomoitua täysin asiakkaan toiveiden ja omien ripsien mukaan sopiviksi, ja voivat olla tuuheat ja näyttävät, tai vastaavasti hyvin luonnolliset. Volyymiripset ovat omille luonnollisille ripsille myös erittäin hellävaraiset ja kestävät keveytensä ansiosta. Volyymiripset ovat niin kevyet ja pehmeät, ettei niitä tunne silmissä juuri lainkaan.

 

Huoltoväli volyymiripsissä on yleensä pidempi verrattuna tavallisiin ripsienpidennyksiin. Vaikka ripsiä lähtisikin, niin viuhkamaisen volyymitekniikan ansiosta ne eivät jätä koloja ripsiisi.

 

Volyymiripset sopivat aivan erityisesti niille, joiden omat ripset eivät ole kovin tuuheat, sillä volyymitekniikan ansiosta harvoihinkin ripsiin saadaan tuuheutta luonnollisesti.

IMG_4377.jpeg

Volyymiripsienpidennys

TURVALLISUUS

Liima ei ole kosketuksissa asiakkaan ihoon, jonka vuoksi toimenpiteen ei tulisi aiheuttaa helposti herkkyyttä. Liima on kuitenkin kemiallinen tuote, jolloin allergiariski on aina olemassa.

Asiakkaalle voidaan tarvittaessa tehdä liimatesti, jolloin ripsikuitu liimataan vain yhteen omaan ripseen 24 tuntia ennen ripsien laittoa. Testillä varmistetaan, ettei asiakas saa liimasta allergisia oireita, kuten kutinaa, turvotusta, kirvelyä yms.

Allergiaa voivat aiheuttaa myös esim. silmien alle laitettavat geelilaput tai ihoteippi. Herkkäsilmäiset saattavat tuntea lievää kirvelyä laiton yhteydessä tai sen jälkeen, kun liima on vielä tuoretta ja sen aiheuttamat kaasut pääsevät silmään. Tämä on kuitenkin vaaratonta ja lakkaa yleensä hyvinkin nopeasti.

HUOMIOITAVAA ENNEN RIPSIENPIDENNYSTÄ

Ripsien pidennykseen tulisi saapua mieluiten ilman meikkiä, ainakin ilman ripsiväriä. Tällöin liimasidos pysyy paremmin eikä silmämeikkien peseminen lyhennä turhaan palveluun varattua aikaa.

Mikäli haluat värjätä omat ripsesi ennen ripsipidennysten laittoa, tee se mielellään pari päivää ennen ripsiaikaasi, jotta ripsissäsi ei olisi enää jäämiä väriaineesta. 

RIPSIEN HOITAMINEN

Ensimmäiset 24 tuntia ripsienpidennysten laiton jälkeen ei saa puhdistaa silmiä, käydä suihkussa tai saunoa.

Asiakkaan tulee käsitellä ripsienpidennyksiä / tuuhennuksia hellävaraisesti ja varoa ripsien hieromista tai hankaamista.

Ripsiväriä ei ole tarpeen käyttää, eikä ripsiä saa taivuttaa taivuttajalla. Tarkemmat hoito-ohjeet saat ripsienlaiton yhteydessä.

 

© 2021 by Bellana

bottom of page